YES, WE CAN! Engelse les groep 1 t/m groep 8 op OBS De Speelwagen Wognum

Op de Speelwagen krijgen alle kinderen nu ook engelse les
Op de Speelwagen krijgen alle kinderen nu ook engelse les

Wognum – Kinderen zijn taalgevoelig. Op jonge leeftijd leren zij gemakkelijk een tweede taal. Op OBS De Speelwagen in Wognum krijgen kinderen van groep 1 t/m 8 Engelse les. Er wordt gebruik gemaakt van de digitale methode Groove.me, waarbij muziek de basis vormt. Onderwerpen uit bekende popsongs en eigentijdse hits vormen het thema van de les. Hierbij komen alle vaardigheden aan bod.

De leerlingen zijn gemotiveerd en leren daardoor sneller! Zo probeert de school een hoger niveau van Engels te realiseren, waar leerlingen profijt bij hebben in het voortgezet onderwijs.

De maandelijkse Theaterbreak stond in het teken van Engels. De presentatoren, leerlingen uit groep 8, kondigden alle acts aan in het Engels. Kleuters zongen vol enthousiasme op het podium ‘Head, shoulders, knees and toes’. Er  werd gezongen, gedanst en  groep 8 speelden het verhaal ‘Wij gaan op berenjacht’ uit. Met zichtbare trots van leerlingen, ouders en leerkrachten.

Dit jaar wordt Sinterklaas dan ook op OBS De Speelwagen toegezonden met een Engelse versie van ‘Zie ginds komt de stoomboot’!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.