Promotie regio Noord-Holland Noord: © Van Hollandse Bodem

Regio – Afgelopen dinsdag is de website © VAN HOLLANDSE BODEM gelanceerd. Dé nieuwe online beleving van de vindingrijke en schitterende regio Noord-Holland Noord. Want de regio heeft veel om trots op te zijn: zee, duinen, polders, dijken, windmolens, tulpen en innovatieve bedrijven. Het is hier heerlijk vrij wonen. De gemotiveerde beroepsbevolking is hoog opgeleid. Er is veel ruimte, ook voor ondernemers. En dat allemaal dichtbij Amsterdam.

Noord-Holland Noord heeft één merk voor de hele regio. Met © VAN HOLLANDSE BODEM is er één symbool dat gemeenten, ondernemers, bewoners en bezoekers verbindt. Want alles waar Nederland internationaal om bekend staat en waarvoor het gewaardeerd wordt, vind je terug in Noord-Holland Noord. Kortom, als het uit Noord-Holland Noord komt, is het goed. Daar zijn we trots op. En iedereen doet mee: het merk mag gebruikt worden op elk initiatief in Noord-Holland Noord. Op de nieuwe website vind je er alles over terug en kun je het logo downloaden.

Vanaf vandaag kun je online de vindingrijkste regio van Nederland beleven. Het is het enige online platform waar je heel Noord-Holland Noord vindt. De site is veelzijdig en voor alle doelgroepen: ondernemers, bewoners én bezoekers.
Noord-Holland Noord is de bakermat van innovaties die wereldwijd worden toegepast. Omringd door zoet én zout water heeft Noord-Holland Noord het meest diverse landschap van Nederland. Dat er zo veel is om trots op te zijn, dat weten veel mensen niet. En dat laten we zien.

Kijk vandaag nog op www.regiovanhollandsebodem.nl en beleef Noord-Holland Noord zelf.