Kom naar Sinterklaas in Kasteel Radboud

sinterklaaskasteelMedemblik – Sinterklaas komt langs met zijn Pieten op kasteel Radboud! Op 29 en 30 november kun je hem bezoeken van 13.00 tot 17.00 uur. Je kunt dan meteen zijn werkkamer en slaapkamer bezoeken, en wat kwijtgeraakte spulletjes helpen terugvinden. Daar krijg je natuurlijk een cadeautje voor!

In Kasteel Radboud heeft Sinterklaas een verblijfplaats op niveau gevonden. En de Goedheiligman heeft aangegeven op 29 en 30 november te resideren. Alle kinderen mogen daar de hand schudden van Sinterklaas en er zal een geanimeerd programma zijn. Om tussen Station, Bakkerijmuseum en Kasteel Radboud heen en weer te komen rijdt Zwarte Piet de bezoekers in de rode Citytoursbus persoonlijk rond!

Het programma, of onderdelen daarvan, zijn ook zonder een stoomtramrit te doen. Er is voldoende, gratis, parkeerruimte. U kunt het programma volgen door op de elektrische bus te stappen, maar Medemblik is nog overzichtelijk authentiek en de locaties zijn binnen loopafstand van elkaar. Zo komt u als extra ook door de gezellige binnenstad en historische havens.

De activiteiten bij de Stoomtram en in het Bakkerijmuseum zijn elk weekend tot Sinterklaas, bij Kasteel Radboud moest Sinterklaas helaas het eerste weekend (15 en 16 november) afzeggen vanwege verplichtingen elders, maar hij zal het extra goed maken tijdens het aankomend!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.