11.6 C
Medemblik
15 juli 2020 07:02
Medemblik Actueel.

Iris Kroes in het Groene Kerkje Lambertschaag

Iris KroesLambertschaag – Niet alleen met haar stem, maar ook met haar harp bezorgde ze heel Nederland kippenvel tijdens haar deelname aan “The Voice of Holland’’. Bijna vier miljoen Nederlanders zagen haar de finale van The Voice of Holland 2012 winnen. Sindsdien gaat de carrière van Iris als een achtbaan. Iris heeft met haar eigen muziek een theatertour gedaan, een CD & EP uitgebracht en ze heeft veel opgetreden in binnen-en buitenland afgelopen jaren.

Iris neemt bij de Warm Winter Feelings concerten niet alleen de grote harp, maar ook de elektrische harp mee. Iris zal in deze intieme setting de mooiste kerst-en winterliedjes spelen, maar ook luisterliedjes van haar eigen hand. Het kerstconcert begint om 15:00 uur. Entee 15,00 euro inclusief een glaasje wijn

‘Zingen en muziek maken is wat ik het allerliefste doe en daar ben ik dan ook heel serieus en gedreven mee bezig. Ik vind het heerlijk om mensen te blij te maken of te ontroeren met mijn harp en ik hoop dan ook dat ik dit nog heel lang mag blijven doen! Wat is er nou dan leuker dan mensen een mooie middag te geven?!’ aldus Iris Kroes.

Details:

  • Wanneer: Zondag 14 december 2014
  • Waar: Het Groene Kerkje, Noordeinde 28 1658CB Lambertschaag
  • Hoe laat: 15.00 uur
  • Entree: € 15,00
  • Reserveren: Klik hier

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?