Onderzoek ‘Mantelzorg’ in West-Friesland

Een mantelzorger is iemand die langdurig zorgt voor zieke familieleden of andere mensen in de directe omgeving.

mantelzorgWest-Friesland – De Westfriese gemeenten vinden het belangrijk om mantelzorgers zo goed mogelijk te ondersteunen en wil overbelasting van mantelzorgers voorkomen. Op dit moment vindt er daarom een onderzoek plaats naar de wensen en behoeften van mantelzorgers. Wij verzoeken alle mantelzorgers hieraan mee te doen. Ook als u twijfelt of u wel of geen mantelzorger bent, verzoeken wij u de vragenlijst in te vullen.

Indien u lid bent van het digitaal burgerpanel van West-Friesland bent u hoogstwaarschijnlijk al via de e-mail uitgenodigd om de vragenlijst in te vullen. Bent u geen lid ga dan naar www.startvragenlijst.nl/mantelzorg om de vragenlijst in te vullen. U kunt de vragenlijst invullen tot en met zondag 8 december. Wij stellen uw medewerking aan de enquête zeer op prijs.

Waar kunt u terecht voor informatie?
Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau I&O Research uit Hoorn in opdracht van de Westfriese gemeenten en het Kennisplatform Mantelzorg West-Friesland. Als u vragen heeft over het onderzoek kunt u contact opnemen met Bianca de Haan van I&O Research, e-mail b.de.haan@ioresearch.nl of tijdens kantooruren via het volgende telefoonnummer: (0229) 28 25 60.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.