Marc Meendering, trotse voorzitter Prins Hendrik. Zonder de vrijwilligers was dit niet mogelijk geweest

Voorzitter Marc Meendering ‘Draverij is een virus waar je niet buiten kunt’
Voorzitter Marc Meendering ‘Draverij is een virus waar je niet buiten kunt’

Medemblik – Als kers op de taart brachten wij gisteren het bericht dat de Kortebaandraverijen in Nederland, Medemblik heeft verkozen tot beste van 2014. Voor het eerst een nominatie krijgen en dan ook direct tot beste en mooiste kortebaandraverij van 2014 worden gekozen is een fantastische prestatie.  

Op onze vraag aan de voorzitter van Prins Hendrik reageerde Marc Meendering als volgt: ,, Het is natuurlijk fantastisch, dat wij deze prestigieuze prijs hebben gewonnen.Mijn primaire reactie is, dat ik alle bij de vereniging betrokken vrijwilligers wil bedanken voor hun tomeloze inzet. In het bijzonder Corrie Dekker-Kamma, die ondanks haar ziekte heel veel werk heeft verzet.

Daarnaast zijn ook alle sponsoren belangrijk in het behalen van dit resultaat zonder hun bijdrage was het niet mogelijk geweest om het feest te organiseren. Een van de criteria is de gezelligheid langs de baan. Dit jaar hadden we mooi weer en voor het eerst sinds lange tijd weer terrassen. Hierdoor was het publiek goed verdeelt langs de baan en zag het er erg gezellig uit.

Ik ben trots, dat wij deze prijs hebben gewonnen en dat in het laatste jaar dat ik voorzitter ben. We zijn nog op zoek naar nieuwe bestuursleden en via deze weg roep ik iedereen, die zich zou willen inzetten voor onze prachtige vereniging en de bewoners van Medemblik op om zich aan te melden.”

Afgelopen september trokken wij Marc Meendering nog even in de spotlight, onze vliegende redactielid Mieke Koomen toogde met pen en papier richting Medemblik en onderwierp Marc aan een diepte interview.

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.