15.1 C
Medemblik
7 juli 2020 21:39
Medemblik Actueel.

De Bibliotheek Wervershoof is verhuisd!

bib wervershoofWervershoof – Woensdag 12 november opende de Bibliotheek Wervershoof voor het eerst haar deuren op de nieuwe locatie in de Schoof (Kerkelaantje 1). Dankzij de flexibele inrichting is de ruimte multifunctioneel: tijdens de openingstijden van de Bibliotheek is de 200 m2 gevuld met boekenkasten en een fijne zithoek. Zodra de Bibliotheek haar deuren sluit worden de boekenkasten opgeruimd en maken andere organisaties gebruik van de ruimte.

De collectie materialen in de Schoof is onveranderd: voor kinderen van 0-14 jaar en hun gezin, aangevuld met een kleine collectie grootletterboeken. Natuurlijk is er ook weer een kast vol gereserveerde materialen!

Omdat de gehele collectie van de Westfriese Bibliotheken 24/7 toegankelijk is via de website, kan men hier gemakkelijk materialen reserveren, om deze vervolgens op te halen in een vestiging naar keuze. Bij een All-in abonnenement is reserveren en verlengen zelfs gratis!

Openingstijden

Daarbij heeft de Bibliotheek Wervershoof nieuwe openingstijden, namelijk:

  • Maandag: 13.30 – 19.30 uur
  • Woensdag: 14.00 – 18.00 uur
  • Donderdag: 14.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag: 12.00 – 18.00 uur

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?