Weerbericht Medemblik – Droog en vrij zonnig

bewolktMedemblik – Na een zeer zacht weekend is het de komende dagen iets frisser, maar nog steeds te zacht voor de tijd van het jaar. Een hogedrukgebied zorgt voor overwegend droog en vrij zonnig weer, al is het in deze tijd van het jaar vaak moeilijk te zeggen hoe hardnekkig de bewolking is.

Vanochtend start de dag met flinke opklaringen. Vanmiddag loopt de temperatuur op naar zo’n 11 graden bij een matige wind uit het westen. Vanavond en vannacht neemt het aantal opklaringen verder toe en volgt een vrij koude nacht. De temperatuur daalt naar zo’n 4 graden maar tijdens zonsopkomst morgenochtend kan de temperatuur nog enkele graden verder dalen.

Dinsdag is het vrij zonnig bij een vrij krachtige oostelijke wind. De temperatuur loopt op naar zo’n 9 graden. In de nacht naar woensdag daalt de temperatuur naar 5 graden en trekt de bewolking dicht maar blijft het wel droog. Woensdag heeft de zon moeite om het ochtendgrijs weg te werken. Het blijft over het algemeen grotendeels bewolkt met hier en daar een spatje regen. De wind draait geleidelijk naar zuidelijke richtingen en wordt het hooguit 6 graden, de normale temperatuur voor de tijd van het jaar

De dagen daarna houden we vrij grijs weer met op donderdag nog kans op wat lichte neerslag. Na donderdag komt de zon terug en wordt het overdag zo’n 10 graden. Van winter is in de verte verte nog geen sprake.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.