Samen met Landschap Noord-Holland wintervogels gaan bekijken

kramsvogel
kramsvogel

West-Friesland – Wat zijn wintervogels, waar komen ze vandaan en waar zijn de zomervogels gebleven? Dat zijn onderwerpen die vanmiddag aan de orde komen. Met een medewerker van Landschap Noord-Holland we gaan ze natuurlijk ook bekijken. Dat kan met een verrekijker of een telescoop. Wie zelf een verrekijker heeft wordt gevraagd die mee te nemen. Als u geen verrekijker heeft is dat geen probleem; Landschap Noord-Holland heeft er een aantal die gebruikt kunnen worden.

Details:

  • Waar: Parkeerplaats Huygendijkbos Heerhugowaard
  • Wanneer: 26 november 2014
  • Hoe laat: 14:00 – 16:00 uur
  • Kosten: Deze excursie wordt u aangeboden door de gemeente Heerhugowaard, daarom zijn er geen kosten aan verbonden. Vooraf reserveren is nodig. Dit kan niet via deze website, maar door contact op te nemen met Diana Klepper van de gemeente, tel. 14072 of e-mail post@heerhugowaard.nl t.a.v. Diana Klepper.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.