Jabaldeus wandeltochten Opperdoes

jabaldeusOpperdoes – Op zaterdag 13 –en zondag 14 december vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur organiseert Jabaldeus twee wandeltochten met inhoud. Deze wandeltochten zullen van start gaan bij De Bijenstal in Opperdoes.

De Jabaldeus wandeltocht is een wandeltocht met inhoud. Tijdens deze wandeltocht wordt er gesproken over de hedendaagse ideologieën. Er wordt gezocht naar nieuwe inzichten en oude en nieuwe geloven worden met elkaar vergeleken.

Voor de wandeltocht van start gaat krijgt u een presentatie over de weergaloze snelle veranderingen in deze 21ste eeuw. Hierna worden de wandelschoenen gestrikt en begint de wandeltocht van ruim 5 km. Tijdens de tocht mag u nadenken over de kernvragen van het leven. De wandeltocht start in Opperdoes in Noord –Holland.

Tijdens de wandeltocht wordt ook het dorpje Twisk aangedaan. De omgeving is prachtig en zal een rustgevende indruk op u achter laten. De Jabaldeus wandeltocht is perfect geschikt voor mensen die even de alledaagse drukte willen ontlopen. Die naast het helemaal opgaan in de mooie omgeving ook beschikken over een brede belangstelling.

De wandeltocht start vanuit Opperdoes. Opperdoes ligt op ± 35 minuten rijden met de auto vanaf Amsterdam. Opperdoes in ook prima te bereiken met het openbaar vervoer.

  • Datum:                zaterdag 13 –en zondag 14 december
  • Plaats:                  De Bijenstal
  • Tijd:                       13.00 uur tot 16.00 uur
  • Entree:                 € 6,50,–
  • Leeftijd:              voor volwassenen

Wat is een Jabaldeus wandeling?

Jabaldeus is een nieuw concept voor creatieve spirituele en filosofisch getinte arrangementen en ontmoetingen in West-Friesland, gebaseerd op de mythische persoon Jabaldeus. Jabaldeus, is het verhaal van onze tijd, en moet worden verteld. Tijdens een mengeling van spot en ernst, geloof en ongeloof zoeken naar verdieping op de leylijnen van West Friesland.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website:  www.Jabaldeus.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.