17.1 C
Medemblik
22 mei 2020 04:18
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Wisselvallig met kleine kans op wat neerslag

Wisselend bewolkt
Wisselend bewolkt

Medemblik – Het weekend verloopt bijzonder zacht met op zondag wel een 11 á 12 graden. Daarbij hebben we wel te maken met vrij veel bewolking en zo nu en dan zon. Overdag blijft het op een spatje na droog. Zondagavond kan het wat vaker regenen.

Vandaag zijn er veel wolkenvelden waar zo nu en dan de zon door breekt. Er kan een klein beetje motregen kunnen vallen. Bij een matige zuidoostenwind stijgt de temperatuur naar 10 graden, ruim boven normaal voor de tijd van het jaar. Vanavond en vannacht is het overwegend bewolkt en neemt de kans op licht gespetter toe. De temperatuur daalt niet verder dan naar een graad of 8.

Morgen blijft het bijzonder zacht herfstweer. De temperatuur stijgt naar maar liefst 11 á 12 graden. Opnieuw is er meer bewolking dan zon met plaatselijk wat licht gespetter. In de avond en in de nacht naar maandag passeert een frontaal systeem en gaat het wat langer regenen.

Maandag is het in de ochtend bewolkt met kans op regen. In de middag wordt het overwegend droog en komt de zon wat meer tevoorschijn. Het blijft vrij zacht met in de middag een graad of 11. De dagen daarna blijft het wisselvallig met vooral dinsdag wat regen. De middagtemperatuur ligt dan op zo’n 8 graden en de nacht temperaturen rond de 6 graden.

Reageren via facebook