OBS De Koet Midwoud start met dagelijks 15 minuten lezen.

Lezende scholieren van  OBS De Kloet
Lezende scholieren van OBS De Kloet

Midwoud – OBS De Koet doet mee aan het landelijke initiatief om leesachterstand terug te dringen door dagelijks een verplichte leeskwartier in te voeren.  Natasja Juist van OBS De Koet vertelt ons dat de kinderen van groep 1 t/m 8 elke schooldag van 10:40 tot 10:55 gaan lezen of gaan voorlezen. 

De school heeft 4 dozen vol met prachtige boeken gekregen omdat zij meedoen met het project. Deze staan nu nog in de hal maar gaan zo snel mogelijk verhuizen naar de bibliotheek van de school.  Op een scorebord wordt dan bijgehouden hoeveel de kinderen lezen.

Op de website www.lees15minutenperdag.nl vindt u meer informatie over dit initiatief.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.