Medemblik Actueel.

Concerten

Optreden Studio Cantilena in Cultureel Centrum Bessie Nibbixwoud

Studio Cantilena
Studio Cantilena

Nibbixwoud – Op zondagmiddag 30 november staat de uit Alkmaar afkomstige groep Studio Cantilena op het podium van Cultureel Centrum Bessie in Nibbixwoud. Deze groep kan bogen op een enorm breedt repertoire. Van Händel tot Michael Jackson, niets is te min voor deze groep muzikanten. 

Sopraan Gretel Stet-Pool is in de operettewereld van West-Friesland geen onbekende, terwijl lichte bariton Adriaan Kok regelmatig terug is te vinden in de finale van het Ouderen Song-Festival. De begeleiding is in de vertrouwde handen van fluitvirtuoos en docent op zijn instrument Frank Bakker en Ton van Steen, hij verdiende zijn sporen als leraar Nederlands, regisseur, dirigent en pianist, aan de digitale piano.

Elektronische apparatuur staat garant voor optimale geluidskwaliteit. Kortom: tweemaal drie kwartier een gevarieerd programma van licht klassiek en moderne muziek. In de pauze staat de koffie en thee klaar. De toegang van deze middag is gratis. Na afloop is gelegenheid de waardering uit te drukken in een vrijwillige donatie. Het concert begint om 15:00 uur .

 

Reageren via facebook