Medemblik Actueel.

Kerstconcert A Swingin’ Christmas door Vocallure

Foto: Helena Kuijper
Foto: Helena Kuijper

Medemblik – Vocal group Vocallure uit Hoorn zingt klassieke en eigentijdse jazzy, latin- en popnummers in swingende close harmony. Het kerstconcert A Swingin’ Christmas vertelt losjes het verhaal van een groep vrienden en vriendinnen die op Kerstavond voor de Kerst bij elkaar komen. Ze drinken, dansen, flirten, plagen en praten, over de Kerstgedachte maar vooral over hun romantische avonturen.

Grappige, vrolijke en melancholieke verhalen over de liefde komen op tafel. Op Kerstochtend zijn er cadeautjes en daarna wordt het zowaar een echte witte Kerst. Of is dat alleen maar zo in hun fantasie? Ach, de onschuldige en soms ondeugende winterpret is er niet minder om!

Bekende kerstnummers als Winter Wonderland en Let it snow worden afgewisseld met verrassende kerstjuweeltjes als Christmas time is here en Christmas shopping blues, aangevuld met klassiekers als Baby, it’s cold outside en Orange colored sky. Vocallure wordt begeleid door een trio o.l.v. pianist en dirigent Patrick Rus.

Details:

  • Waar: Kasteel Radboud Medemblik
  • Wanneer: zondag 21 december 2014
  • Hoe laat: 11:30 uur
  • Kosten: € 10,- kinderen 6 – 12 jaar en 65+  krijgen korting
  • Reserveren: www.vocallure.nl/reserveren

Reageren via facebook