18.4 C
Medemblik
3 juli 2020 19:31
Medemblik Actueel.

Zorgt u voor een langdurig ziek familielid? Doe mee aan het onderzoek ‘Mantelzorg’

mantelzorgMedemblik – Zorgt u langdurig voor een ziek familielid of iemand anders in uw directe omgeving? Dan bent u mantelzorger en vragen wij u mee te werken aan het onderzoek naar de wensen en behoeften van mantelzorgers.

De Westfriese gemeenten vinden het belangrijk om mantelzorgers zo goed mogelijk te ondersteunen en wil overbelasting van deze groep voorkomen. Wij vragen alle mantelzorgers aan het onderzoek mee te doen. Ook als u twijfelt of u wel of geen mantelzorger bent, verzoeken wij u de vragenlijst in te vullen via www.startvragenlijst.nl/mantelzorg . Dit kan tot en met zondag 8 december. Wij stellen uw medewerking zeer op prijs.
Waar kunt u terecht voor informatie?

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau I&O Research uit Hoorn in opdracht van de Westfriese gemeenten en het Kennisplatform Mantelzorg West-Friesland. Als u vragen heeft over het onderzoek, neem dan contact op met Bianca de Haan van I&O Research, e-mail b.de.haan@ioresearch.nl of tijdens kantooruren via het volgende telefoonnummer: (0229) 28 25 60.

Reageren via facebook