Winterfair de Bloesem Wognum

winterfairWognum – Op zondag 30 november van 10:00 tot 16:00 organiseert Organisatiebureau Lakeman een Winterfair in de Bloesem te Wognum (Conferancelaan 19). Op de Winterfair zijn verschillende stands te vinden met een divers aanbod, van workshops tot edelstenen, van kerstversiering tot sieraden. Uiteraard kunt u deze artikelen heel goed als 5 december cadeautjes gebruiken!

Ook loopt er een Kerstman rond die wat lekkers uitdeelt en waarmee iedereen natuurlijk op de foto mag! Ook voor een lekker glas warme chocomel of glühwein kunt u lekker even komen zitten in het sportcafé in de Bloesem.

De entree is gratis!

Wilt u meer informatie of een tafel huren (er zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar)? Kijk dan op www.organisatiebureaulakeman.nl of neem contact met ons op via 06-10 29 48 54

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.