Medemblik Actueel.

Concerten

Winterconcert Medemalaca Vocali.

foto voor bij bericht 7 december 2014Medemblik – Een jaar vliegt om! Zangvereniging Medemalaca Vocali geeft op zondag 7 december vanaf 16.00 uur in de Bonifaciuskerk aan het Kerkplein in Medemblik weer een prachtig winterconcert. Met werken van Mendelssohn, Vivaldi, Mozart, het mooie Kyrie en  Agnus Dei van Rossini en stukken van Verdi op het programma, wordt het absoluut genieten!

Natuurlijk zal er ook weer het nodige solo werk ten gehore worden gebracht. Samen met pianist Willem Woestenburg, en solisten  Judy Schouten (alt), Chris van Saarloos (bas), Marja Schmitz (sopraan), Evelyne Overtoom (sopraan) en dirigent Jan Laan, belooft het weer een  mooie middag te worden. De kaarten voor dit concert zijn  verkrijgbaar in de voorverkoop. Entree voor € 10,00. Wees er snel  bij want op=op! Wellicht een leuke cadeautip voor Sinterklaas!

Kijk ook eens op de website van Medemalaca Vocali

Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Praktisch Projectmeubel – Nijverheidsweg 6a, Medemblik – T. 0227-540015 of info@praktischprojectmeubel.nl. Ook Zijn ze verkrijgbaar bij de Marskramer en het verenigingsgebouw St. Pieter in Medemblik.

Reageren via facebook