16.3 C
Medemblik
24 september 2020 17:22
Medemblik Actueel.

Pascal Redeker genomineerd voor ‘Party Award 2014’, heeft u al gestemd?

logo2Medemblik – Onze eigen ‘Topper” Pascal Redeker is genomineerd voor de ‘Party Award 2014.’ De awardshow voor de Nederlandstalige feest scène wordt dit jaar in De Ster in Nieuwkuijk voor de 10e keer georganiseerd. Deze awards zijn gesplitst in verschillende categorieën waarbij Pascal Redeker in de categorie Populairste Party Artiest is genomineerd.

Hij won al eerder de opkomende variant van deze award en nu mag hij dus tussen de grote jongens plaatsnemen. Ontzettend spannend voor de Medemblikker, en hij hoopt ook dat hij de award mee naar huis mag nemen. Pascal: “Het zou echt een fantastische kroon op mijn werk en eer zijn om hem te winnen. Het is een publieksprijs, dus als je dan zo gewaardeerd wordt door de mensen, dat doet je als artiest heel goed!”.

Stemmen gaat via de website www.partyawards.nl/stemmen of door een sms te sturen naar 3010 met de tekst “PA PASCAL REDEKER” erin.

Helpen jullie onze mede Medemblikker met een stem?

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?