Andijker Tjeerd Mantel (6 jaar) 2e plaats NK turnen

Tjeerd staat 3e van rechts (blond haar)
Tjeerd staat 3e van rechts (blond haar), klik op de foto

Andijk – Tjeerd Mantel (6 jaar) 2e plaats met zijn team op Nederlands Kampioenschap Turnen Heren. Dit weekend werden de Nederlandse Kampioenschappen Turnen Heren gehouden te Zwijndrecht.

Het was voor Tjeerd Mantel uit Andijk, die bij de club Sint Maurtius uit Volendam traint, zijn eerste echte wedstrijd. Bij deze teamwedstrijd mogen jongen tot 12 jaar meedoen. Er mogen 4 jongens turnen en de hoogste 3 cijfers tellen mee. Het team van Volendam, had maar 3 deelnemers, maar toch wisten Timo Oostheim, Rik de Boer en Tjeerd Mantel een gedeelte 2e plaats te behalen van de totaal 10 deelnemende teams uit het hele land.

Volgend weekend zijn de zussen van Tjeerd aan bod want Dieuwke en Ymke Mantel hebben zich beiden gekwalificeerd voor de Nederlandse Kampioenschappen Teams Turnen Dames op 22 en 23 november te Amsterdam.

Via: De Binding

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.