Medemblik Actueel.

Theater

De Zonnebloem voortaan op nieuwe toer naar theater

DSC_0892West-Friesland – Zo’n vierhonderd gasten van De Zonnebloem uit elf West-Friese dorpen van de Zonnebloem Regio De Kogge hebben afgelopen zondagmiddag in theater Cool in Heerhugowaard volop genoten van de musical ‘Diner voor twee’. De bezoekers werden regelmatig min of meer op het verkeerde been gezet, er gebeurde van alles, het was een onderhoudende voorstelling waarom veel werd gelachen en er werden veel bekende Nederlandse liedjes gezongen.

Het was de laatste keer dat de jaarlijkse theatervoorstelling op touw is gezet door het landelijk bureau van de Zonnebloem. In de nieuwe aanpak wordt er aangestuurd op het promoten van kleinschalige uitstapjes naar het theater. Want onomwonden blijft staan dat De Zonnebloem mensen met een lichamelijke beperking wil laten genieten van de leuke dingen in het leven en een bezoek aan het theater in de buurt hoort daarbij.

Vanaf 2015 bieden De Zonnebloemregio’s en – afdelingen daarom de mogelijkheid om met een kleine groep deelnemers te genieten van een breed aanbod aan voorstellingen. Van cabaret tot musical, voor ieder wat wils! Via de plaatselijke en regionale afdelingen van De Zonnebloem worden deze theaterbezoeken bekendgemaakt en kunnen ze worden geboekt.

Reageren via facebook