Winst DVO Wognum Nicols.

Wognum – DVO Wognum Nicols tegen Robur et Velocitas. Een wedstrijd tegen een ploeg die practisch gelijk staat in de onderste regionen van de 1e divisie is een mogelijkheid om bij winst naar boven te klimmen. DVOWN had deze opdracht goed begrepen.

Tekst: DVO/Wognum Nicols

Een compleet DVOWN team is tegen elke ploeg in deze klasse een lastige tegenstander. De ploeg is groeiende en onder aanvoering van o.a. de waarnemend hoofd coach Wouter Moraal moest eerst weer die concentratie in de ploeg komen. Als je weer achter komt met 0-1 dan weet je dat Robur et Velocitas de ruimtes gaat benutten.Maar met de concentratie kwam ook de discipline terug in de ploeg. DVOWN maakte vrij snel gelijk en rook dat er meer te behalen was. De ploeg speelde zeker de 1e helft een wedstrijd die zij wilde winnen. Als dan de 2-1 valt in het voordeel voor DVOWN en je moet een 2e helft gaan beginnen dan pas je de opdracht aan de spelers aan.

Niks meer weggeven en loeren op een counter.

Dit liep voor DVOWN goed. Er werden kleine kansen weggegeven maar grote kansen niet benut. Robert Zwaan werd tijdens de wedstrijd 2 maal alleen voor de keeper van Robur et Velocitas maar miste net dat geluk om de goal te maken. Dit liet de wedstrijd onnodig spannend blijven want de gelijkmaker kon ook vallen.

Dan valt de 3-1 en kan DVOWN het spelletje uitspelen. Zelfs met een meevoetballende keeper bij de tegenstander werden de kansen door Robur niet verzilverd. DVOWN scoorde nog wel met een schitterend schot van Kevin Mauricio de 4-1 en de wedstrijd was gespeeld.

Op naar volgende week als in sporthal de BLOESEM te Wognum weer een thuis wedstrijd zal worden gespeeld tegen het sterke FC Konde Budjang

Doelpunten voor DVOWN: 1-1 Kevin Mauricio, 2-1 Robert Zwaan, 3-1 Jeroen Tesselaar, 4-1 Kevin Mauricio

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.