Update – Clubicoon FC Medemblik Piet van ‘t Hoff overleden

piet

Medemblik – De club is in diepe rouw omdat ons clubicoon en lid van verdienste Piet van ’t Hoff na een kort ziekbed onverwacht op zaterdag 15 november is overleden. Dit komt hard aan. We kunnen het ons niet voorstellen dat Piet niet meer langs onze velden te zien zal zijn. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie. Wij wensen hun heel veel steun met het verwerken van dit enorme verlies.

Piet was een markante persoonlijkheid en bekend bij iedere Medemblikker voetballer. Een vrouw bracht Piet van ’t Hoff van Hoorn naar Medemblik. Vanaf de eerste dag vond hij samen met zijn vrouw Dirkje zijn plek bij voetbalclub M.F.C. Het begin van een langdurig en innig verbond met de club. De reeks functies en taken die Piet bij de club heeft uitgevoerd is schier oneindig. Als speler bikkelhard en altijd de vrije trappen opeisend, altijd vol vuur voor zijn club als begenadigd bestuurslid en decennia lang de vaste grensrechter van ons eerste.

Bij de huidige generatie voetbalers is Piet vooral bekend als onze terreinmeester en consul. Samen met zijn goede vriend Gerrit Verbruggen maakte ze volle werkweken om het complex tiptop in orde te krijgen. Zijn enorme inzet voor onze club heeft hem tot Lid van Verdienste van de club gemaakt. Wat hem het meest trost maakte was dat Hare Majesteit de Koningin hem voor zijn vrijwilligerswerk bij onze club bekroonde met een lintje.

De club is een icoon kwijt. Een enorm belangrijk persoon binnen onze club. Wat zullen we hem gaan missen.

Het bestuur van FC Medemblik

Update: Wij kregen van de nabestaanden het verzoek om onderstaand te publiceren: 

Goedemorgen mensen van Medemblik actueel. Zouden jullie uit naam van de familie feld het volgende bericht willen zetten op jullie site. Dit ivm het overlijden van fc medemblik icoon Piet van het Hoff Blokker. Geboren op 4 Februari 1934. Hoorn , overleden op 15 november 2014, echtgenoot van Dirkje Visser 1999, Lid van Verdienste F.C Medemblik, Lid in de orde van Oranje-Nassau. Vader/schoonvader/opa van: Jacqueline en Cor, Patrick en Laura, Jesper, Luna,Faye

Correspondentieadres:

  • Jacqueline Feld- van ‘ Hoff
  • Hazewaal 72, 1672 lc Medemblik

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.