Bon-Theater Medemblik: Vrijdag & Sandifort – Löyly

loylyMedemblik – Na hun juichend ontvangen debuutvoorstelling ’Hulphond’ wisten Vrijdag en Sandifort: En door! Dat deze twee alleskunners de lach aan hun kont hebben, wisten we natuurlijk al jaren en ook in Löyly zult u zeker weer een stortvloed aan gemankeerde en absurde types over u heen geplenst krijgen.

In adembenemend tempo zullen zij u in al hun virtuositeit weer laten lachen, ontroeren en verbazen. Maar… Löyly gaat verder. Vrijdag en Sandifort gaan met de billen bloot. Op zoek naar contact. Echt contact. Een intense ervaring. Met zichzelf, met elkaar en met u. Löyly gaat dwars door elk taboe heen, is rauw, schaamteloos en stomend heet cabaret vanuit de onderbuik. Een sensatie voor lichaam en geest. Dus: maskers af, kleren uit en maar zien wat er gebeurt.

Details:

  • Wanneer: 29 november 2014
  • Waar: Bon-Theater, De Muiter Medemblik
  • Hoe laat: 20:15 uur
  • Kosten: € 17,50
  • Reserveren: reserveringen@bontheater.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.