Informatiemarkt Westfriesgasthuis over zwangerschap en geboorte

Hoorn – Het Westfriesgasthuis, Centrum voor Jeugd en Gezin en kraamzorgorganisaties De Kraamvogel, Kraamburo 10, Kraamzus en Omring Kraamzorg verzorgen op zaterdagmiddag 22 november van 10.00 tot 13.00 uur een informatiemarkt rondom zwangerschap en geboorte. De markt is speciaal bestemd voor de zwangere vrouw, haar partner en kinderen, en vindt plaats in het Westfriesgasthuis.

Informatie en ontspanning

Het aanbod op de markt beslaat zowel de zwangerschap zelf, als de geboorte en de kraamtijd. Aan de markt doen verschillende organisaties mee. Zo zijn er verloskundigen, echoscopisten en lactatiekundingen aanwezig. Er is informatie te vinden over kraamzorg, zwangerschapscursussen, kinderopvang, babymassage en ouder en kind zwemmen. Ook kunt u inspiratie opdoen voor kraamtraktaties en -cadeaus, geboortekaartjes, geboortefotografie en nog veel meer!

Uniek

De informatiemarkt is bijzonder omdat alle samenwerkende partijen die betrokken zijn bij zwangerschap en geboorte vertegenwoordigd zijn. Hierdoor is het aanbod bijzonder compleet en overzichtelijk.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.