Weerbericht Medemblik 14 november – Bewolkt, later regen.

Bewolkte dag met weinig zonMedemblik – Vanochtend zijn er naast wolkenvelden ook nog zonnige momenten. In de loop van de dag neemt van het zuidwesten uit de bewolking verder toe en gaat het af en toe regenen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 12 graden. De oost- tot zuidoostenwind is (vrij) krachtig.

In de nacht naar zaterdag is het bewolkt en regent het af en toe. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 8 graden en de zuidoostenwind wordt zwak en draait in het zuiden naar zuidelijke richting. Zaterdag overdag verandert er niet veel. Het blijft bewolkt en van tijd tot tijd regent het. In de middag ligt de temperatuur rond een graad of 11. De wind is zwak en komt uit richtingen tussen zuid en oost.

Zondag zijn er nog perioden met regen. De maxima komen uit rond 11 graden. De dagen daarna is het veelal grijs en rustig novemberweer. Soms valt een klein beetje neerslag, maar meestal is het droog. Later volgende week neemt de invloed van oceaandepressies weer toe, resulterend in meer wind en neerslag. De temperatuur ligt met maxima rond 11 graden iets boven normaal.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.