17.5 C
Medemblik
14 juli 2020 04:28
Medemblik Actueel.

Sint Maarten liedjes voor bewoners Sweelinckhof Wognum.

De bewoners genoten zichtbaar van de zingende kinderen
De bewoners genoten zichtbaar van de zingende kinderen

Wognum – Afgelopen dinsdag werden de bewoners van verzorgingstehuis Sweelinckhof in Wognum blij verrast toen kinderen van groep 1,2 en 3 van basisschool De Speelwagen Sint Maarten liedjes kwamen zingen.  In de grote zaal konden de bewoners onder het genot van een ‘bakkie leut’ genieten van de liederen die werden gezongen. 

Na afloop kregen de kinderen wat te drinken en gingen daarna in kleine groepjes door de gangen om bij elke deur die op een kier stond hun liedje te zingen en een lekkernij te mogen ontvangen. De afgelopen maandag 101 jaar geworden meneer Hand vertelde de kinderen dat hij het heel mooi vond en er erg van genoot van hun zangkunsten.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?