Patrick Odendaal van ScanCoaching: direct inzicht in jouw stress-level

patrick
Patrick is een degelijk opgeleide coach en trainer.

Medemblik – Geen mens is vrij van stress. Dat is op zich niet erg; door stress komen we tot betere prestaties. Maar te veel stress veroorzaakt op termijn een hoop ellende, waar veel mensen iedere dag mee te maken hebben. Als je te veel stress hebt, ben je voortdurend bezig jezelf te overbelasten, fysiek én mentaal. Dat kan leiden tot gezondheidsklachten, waarvan de burn-out de bekendste is.

ScanCoaching geeft je niet alleen inzicht in de oorzaken van jouw stress-niveau. Je krijgt inzicht in de onbewuste gedragspatronen die jouw stress veroorzaken. Tijdens de sessie geef ik je handvatten om die gedragspatronen aan te passen en zo je stress te verlagen.

Reken snel af met te veel stress

ScanCoaching geeft je in 2 uur inzicht in jouw persoonlijke stress-level. Na de ScanCoaching-sessie weet je:

  • Waar je stress in je lichaam zit
  • Wanneer die stress is ontstaan
  • Waardoor die stress is ontstaan
  • Wat de aard is van je stress (bijvoorbeeld boosheid of niet houden van jezelf)
  • Hoe je je stress kunt aanpakken

Voor jou?

Zo ziet een ScanCoaching-sessie eruit: alleen een koptelefoon, en de computer doet de rest. Je mag je kleren dus gewoon aanhouden… 😉 ScanCoaching is voor jou wanneer je een of meerdere van onderstaande klachten hebt:

  • Je ervaart regelmatig te veel stress
  • Je hebt stressgerelateerde gezondheidsklachten (burn-out, vermoeid, hoofdpijn, hart- en vaatziekten, etc.)
  • Je bent vastgelopen op je werk
  • Je loopt vast in relaties
  • Je persoonlijke ontwikkeling, zowel privé als professioneel, staat stil

Maar ScanCoaching is daarnaast voor iedereen die gewoon eens meer inzicht wil hebben in zijn onbewuste gedragspatronen en daar meer invloed op wil uitoefenen; 95% van wat wij elke dag dóen is onbewust. Stel je voor dat je een paar procentpunten bewuster bent! Dan heb je veel meer invloed op jezelf én op anderen. Op een positieve manier, welteverstaan.

Wat ís ScanCoaching eigenlijk?

ScanCoaching is een revolutionair nieuwe coachingmethode, die werkt op basis van een unieke technologie: QuantumResponse. Deze technologie is gebaseerd op de kwantumtheorie. QuantumResponse meet de frequenties van de energie in je lichaam, en ontdekt zo waar die frequenties afwijken en je lichaam uit balans is. Oftewel: waar je stress vandaan komt. Om je te scannen, krijg je een hoofdtelefoon op. Meer is niet nodig om je aan te sluiten op het QuantumResponse-systeem. (Je mag je kleren dus gewoon aanhouden!) Het apparaat doet vervolgens de rest en laat op een beeldscherm zien waar je stresspunten zich bevinden in je lichaam en hoe die ontstaan zijn.

Door wie?

ScanCoaching wordt in West Friesland aangeboden door het bedrijf van Patrick Odendaal: www.coaching-nh.nl Patrick is een degelijk opgeleide coach en trainer. Opgeleid in Transactionele Analyse en gecertificeerd ScanCoach. Uw ontwikkeling is bij Patrick in betrokken, veilige en ervaren handen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.