Winterfair Benningbroek, nu nog groter dan voorheen

fairBenningbroek – Op zondag 23 november 2014 organiseren wij een gezellige WINTER FAIR in Benningbroek. Wij hebben in het verleden altijd een Kerst-Fair gehad, maar door de vele fairs in de omgeving in deze periode, zijn wij verhuisd naar november en besteden wij ook aandacht aan het Sinterklaasfeest.

Dit evenement gaat plaatsvinden in en rond Café de Roode Leeuw en Hertenhouderij ’t Keerpunt aan de Oosterstraat in Benningbroek. Wij willen de bezoekers de gelegenheid bieden om lekker langs diverse kramen een kijkje te nemen en om leuke ideeën op te doen voor de aankomende feestdagen.

We hebben diverse kramen met o.a. kleding, kinderkleding, sieraden, permanente make up, schoonheids artikelen, speelgoed, cadeauartikelen, herten houderij, heerlijke taarten, luxe bon bons, diversiteit aan worsten, glas graveren, en vele andere. Om in een toepasselijke stemming te komen zullen wij ook dit jaar zorgen voor een sfeervolle omgeving. Kortom wij hopen weer op een groot succes. Natuurlijk staat de snert en heerlijke glühwein weer klaar!

De winterfair is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.