Medemblik Actueel.

Komt er dan eindelijk licht in de duisternis? Westerhaven Medemblik maand zonder straatverlichting

Medemblik – Al een maand zitten de bewoners van de Westerhaven in Medemblik ’s avonds met kapotte straatverlichting, dankzij een storing in een kabel die midden in de weg ligt. Op 10 oktober jl. kwamen de eerste klachten al binnen bij Liander maar deze melden aan de verslaggeefster van het NHD dat zij pas sinds 20 oktober van deze storing op de hoogte zijn. 

,,Om dit op te lossen moet de weg enkele uren worden afgesloten en zitten de bewoners die donderdag een paar uur zonder stroom’’, zegt Karen Nietschke van Liander. ,,Dat kunnen we niet zomaar doen, daarvoor moeten we toestemming hebben van de gemeente. Dat is allemaal geregeld voor komende donderdag.’’  De oorzaak moet worden gevonden in ‘graafschade’ zegt de gemeente Medemblik.

 

Reageren via facebook