27.6 C
Medemblik
7 augustus 2020 11:38
Medemblik Actueel.

Kledingbeurs Bonifaciuskerk, ruim 600 bezoekers goed voor 12.902 euro

Medemblik – Wij schreven het al eerder, door de enorme aanbod van kleding moest er zelfs op de vrijdag ook verkocht gaan worden.  En op de grote verkoopdag zelf was het filelopen en wachten voor 1 van de vele pashokjes. En wie dacht dat er alleen Medemblikkers op af kwamen heeft het goed mis. Uit heel Noord-Holland kwam de uit hoofdzakelijk vrouwen bestaande koopjesjagers naar de kledingmarkt. 

Na het succes van vorig jaar, die eigenlijk al niet meer stuk kon dus nu bijna een verdubbeling van de opbrengst. De keuze was dit jaar dan ook enorm divers. Schoenen, kleding, beddengoed, noem het op en het lag er wel tussen. Marianne van der Stolpe , de aanjaagster achter deze beurs, vertelde ons dat de opbrengst volledig ten goede komt van de kerk.  ,, Het geld wordt gebruikt om de kerk op te knappen. Maar ook gaat er een deel van de opbrengst naar de kledingbank in Medemblik ”  Zij vertelde ons dat zonder de hulp van de grote schare vrijwilligsters dit niet gerealiseerd had kunnen worden.  Ruim 500 dozen moesten er worden uitgezocht.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?