27.6 C
Medemblik
7 augustus 2020 11:50
Medemblik Actueel.

Wervershoofse basisschool Gerardus Majella valt in de prijzen.

prijsWervershoof – Met de slogan “Het is feest en zorg dat jouw school het meest leest!” organiseerde de Westfriese Bibliotheken in het kader van de Kinderboekenweek een speciale spaaractie voor de basisscholen in West-Friesland. 60 scholen deden mee aan deze actie.

Om te winnen moesten de kinderen eigenlijk alleen maar boeken lenen bij de bibliotheek en lezen natuurlijk. Elke keer als je iets kwam lenen verdiende je een sticker voor je eigen basisschool. De drie basisscholen die in verhouding tot het aantal leerlingen van de school de meeste stickers hadden verzameld verdienden een prijs. Basisschool de Vijzel heeft de meeste stickers verzameld, wij zijn tweede geworden en basisschool de Ark heeft de derde prijs gewonnen.

Alle drie de prijswinnaars hebben een mediapakket gewonnen ter waarde van 250 euro. Maandag 27 oktober kwam Lianne van onze Biebclub de prijs overhandigen. Wat zijn we er blij mee. Er zaten films in, mooie boeken voor de hele school en ook nog een boek met mooie knutselideeën. We willen iedereen bedanken die heeft geholpen met het sparen van stickers!

Namens het team van de Gerardus Majella (bron: De Binding)

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?