Medemblik Actueel.

Schaken

Schaakvereniging de Pioner – een verassende uitslag

Abbekerk – Een kort overzicht van donderdag de 6e november 2014. Daar was maar 1 uitslag die men wilde weten n.l. Arnold Velthuis – Theo Laan. Theo staat nog steeds op 1 met 318 punten en Arnold staat op 4 met 215 punten, maar als iemand Theo op zijn plek kan zetten dan is het Arnold. De uitslag was verrassend, remise!

Tekst: Victor H. Goreneveld

Lukas Boots – Kees Haakman was geen verrassing, Lukas staat op 2 met 289 punten en Kees op 11 met 93 zodat Kees de volgende keer met twee man komt om tegen Lukas te gaan schaken. Gerco Stapel – Kees Ooms. Dat lijkt moeilijk want Gerco staat op 6 met 174 en Kees op 7 met 156, maar dat is omdat Gerco maar 5 partijen heeft kunnen spelen tegen Kees 9. De winst was voor Gerco.

Klemens Schäffer – Adrie Molenaar daar hoop je op een wonder want ook hier Klemens met 9 gespeelde partijen en 204 punten en Adrie 112 punten, Klemens ging met de winst naar huis.

Even een tusssenstukje, wij verwijzen u graag naar onze website www.depionier.eu daar vindt u informatie over de locatie, tijden e.d. We hebben zelfs een webmaster die de boel op orde houdt.

De laatste 2-kamp was Jouke van Groningen – Toine Molenaar, de trouwe lezers kennen Toine en weten dat hij naar plaats 1 wil en daar was Jouke de dupe van.

Bij elkaar echter weinig verschuivingen in de stand, maar wie weet met wat nieuw bloed gaat de rangorde geheel over de kop, mail daarom met, dat hoeft niet snel, vhgroeneveld@quicknet.nl Er is geen ballotage commissie, de enige eis is dat u de spelregels globaal kent, de rest brengen wij u bij.

Reageren via facebook