Orgel en dwarsfluit sprankelen in Sijbekarspel

Sijbekarspel  -Op zondag 16 november wordt er in de Protestantse kerk van Sijbekarspel een bijzondere muziekdienst gehouden. Daaraan werkt mee Petra Oudt-Moeijes uit Spanbroek op dwarsfluit. Bas Rijkbeboer uit Sijbekarspel bespeelt het fraaie Van Dam-orgel.

Petra en Bas begeleiden de zang, maar brengen ook samen enkele muziekstukken ten gehore, waaronder twee menuetten van Händel en een werk van Vivaldi. De overweging wordt gehouden door Ina Broekhuizen-Slot uit Wognum, het thema is ‘Kom tevoorschijn’.

De dienst begint om 10 uur, na afloop is er koffie. Het adres van de kerk is Westerstraat 52 in Sijbekarspel.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.