Medemblik Actueel.

Medemblik

Medemblik maakt einde aan onduidelijke eigendomsgrenzen stukjes grond

The lawn in front of houses in the Dutch city of Dordrecht. NethMedemblik – Op nogal wat plekken in onze gemeente is niet duidelijk wie de eigenaar is van stukjes grond die bij tuinen zijn gevoegd. Aan deze onduidelijkheid wil de gemeente een eind maken. De gemeente Medemblik heeft dan ook in kaart gebracht waar de eigendomsgrenzen afwijken.

In het kadaster zijn de eigendomsgrenzen van percelen vastgelegd. Zij hebben met behulp van luchtfoto’s gekeken waar deze eigendomsgrenzen afwijken. Als de kadastrale gegevens en de luchtfoto voor uw perceel afwijken, dan neemt een medewerker van de gemeente contact met u op. Vervolgens bespreken zij de situatie en hoe die is ontstaan en proberen zij tot een passende oplossing komen.

Begin november

Begin november start de gemeente Medemblik  in de kern Andijk. Na Andijk komen alle andere kernen in onze gemeente aan de beurt. De volgorde is nog niet bekend.

Meer informatie?

Op de website van de gemeente Medemblik  vindt u een overzicht met veelgestelde vragen. Heeft u meer vragen neem dan contact op met Marja Leen of Anja Verweij (medewerkers grondzaken)via tel: (0229) – 85 60 00.

Reageren via facebook