Medemblik Actueel.

Informatieavond voor ouders: ‘Welkom in het fietsenhok’. Over drugs en drugsgebruik bij kinderen

Medemblik – Zit u ook weleens met vragen als ‘Hoe weet ik of mijn kind wel of geen drugs gebruikt?’, ‘Ik weet dat mijn zoon/dochter drugs gebruikt, maar welke hoeveelheden mag hij/zij legaal bij zich dragen?’ U wilt de controle en het zicht op uw kind niet verliezen? Kom dan naar de informatieavond ‘Welkom in het fietsenhok’ op woensdag 12 november in MC ‘De Muiter’ in Medemblik. Eén avond, interessante sprekers, ervaringsdeskundigen en een hoop nuttige informatie.

De avond is gericht op álle ouders, niet alleen op ouders van drugsgebruikende jongeren of ouders die gebruik vermoeden. Burgemeester Frank Streng: ‘We willen juist ook laten zien dat praten over drugs en over het tegenkomen van drugs een hoop duidelijkheid vooraf geeft, voor zowel ouders als hun kinderen.’

Programma

De avond wordt geleid door host Jimmy  Geduld, bekend van het tv-programma ‘Verslaafd’ en zelf ex-verslaafde. Verder zijn er interessante gasten, zoals Renee Kelder,ex-verslaafde en schrijfster van het boek ‘Parttime-junkie’ en zijn er ervaringsdeskundigen en is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere ouders. Ook is er een informatiemarkt met kramen van o.a. de politie en jeugdgezondheidszorg. Hier kunt u bijvoorbeeld zien hoe drugs testen op feesten in zijn werk gaat.

Prijs: boek ‘Parttime-junkie’

We verloten tien exemplaren van ‘Parttime-junkie’ van Renee Kelder. Wilt u het boek winnen? kom naar de informatieavond en doe mee!

Wanneer & Waar?

Meer informatie

Meer weten over deze avond? Lees dan de pagina ‘Welkom in het fietsenhokof bezoek de pagina op Facebook.

Reageren via facebook