17.2 C
Medemblik
14 juli 2020 22:36
Medemblik Actueel.

Voorbeschouwing Berkhout 1 – Strandvogels 1

Ruud Neuvel legt de bal breed op Floris Mol die 0-2 zal maken. Het duel in het seizoen 2008-2009 eindigde uiteindelijk in een 1-2 overwinning voor Strandvogels.
 Het duel in het seizoen 2008-2009 eindigde uiteindelijk in een 1-2 overwinning voor Strandvogels.

Onderdijk – Zondag 9 november beginnen we in de 4e klasse al weer aan de tweede periode. De eerste periode werd gewonnen door Always Forward, dat deze titel officieel binnen haalde door een 1-7 overwinning op Strandvogels. In dezelfde speelronde haalde de volgende tegenstander van Strandvogels, Berkhout, de eerste punten binnen. De Berkhouters wonnen op eigen veld met 2-0 van ALC maar sluiten nog altijd de ranglijst. Met een tweede opeenvolgende thuiszege kunnen de Berkhouters echter zomaar drie plaatsen stijgen op de ranglijst.

Tekst: v.v. Strandvogels

Dat winnen van Strandvogels niet onmogelijk is voor Berkhout bewees de ploeg vorig seizoen. Mede door de 4-1 overwinning op de Vogels wist Berkhout zich, zelfs zonder nacompetitie te hoeven spelen, toch nog te handhaven in de 4e klasse. Eerder zag het er naar uit de in een prachtig rood/zwart shirt spelende promovendus dat seizoen meteen weer zou afdalen naar de 5e klasse. Dat gebeurde dus niet en daarom ontmoet Strandvogels ook dit seizoen Berkhout.

Voor Strandvogels is het zaak de (forse) nederlaag tegen Always Forward achter zich te laten en de ogen te richten op het komende duel. Een paar weken geleden stond er een soortgelijk duel op het programma, tegen ALC, en dat won Strandvogels verdiend met 1-3. Ook tegen Berkhout moeten er eigenlijk weer drie punten gehaald worden, al is het eenvoudiger dat te typen dan het ook daadwerkelijk uit te voeren. De laatste overwinning van Strandvogels in Berkhout is al weer een tijdje geleden. In het seizoen 2008-2009 werd het 1-2 en de twee goals van Strandvogels werden gemaakt door Floris Mol.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?