Sinterklaasintocht Zwaagdijk

Zwaagdijk – Op zondag 23 november brengen Sinterklaas en zijn Pieten weer een bezoek aan Zwaagdijk. De Sint zal dit jaar om 13.30 uur met de boot aankomen op de Tomatenmarkt. Hij hoopt daar door heel veel kinderen te worden begroet, dus houd deze datum alvast vrij. Waarna hij samen met zijn Pieten vanaf de Tomatenmarkt naar het Dorpshuis zal lopen (dus kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend)

Nadat de Sint en zijn Pieten zijn gearriveerd op de Tomatenmarkt, zal het feest om 15.00 uur verdergaan in MFA over de Leek. De zaal is open vanaf 14.30 uur. De organisatie roept iedereen op om de vlag op deze dag uit te hangen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.