Prijswinnaars fotowedstrijd Medemblik krijgen prijs overhandigd

De prijswinnaars van de fotowedstrijd.
De prijswinnaars van de fotowedstrijd. (foto: Theo Annes/Medemblik Actueel)

Medemblik – Van juni tot en met 15 september hield onze gemeente de fotowedstrijd ‘Met de lens op Medemblik’. De jury heeft uit de ongeveer 220 inzendingen vijf prijswinnaars gekozen. Vorige week beoordeelde de jury de beelden. De jury bestaat uit fotograaf Marcel Rob, wethouder Joset Fit en communicatiemedewerker Ria Ursem. Het was een hele opgave om uit alle inzendingen de winnende beelden te selecteren. Joset Fit: ‘We hebben gekeken of de gemeente op een bijzondere en pakkende manier in beeld is gebracht.

Vandaag kregen de 5 winnaars uit handen van wethoudster Joset Fit op het gemeentehuis in Wognum de prijzen overhandigd. De winnaars van de eerste drie prijzen ontvingen een pakket met streekproducten en een afdruk van hun foto. Voor de overige twee winnaars is er een bon en een afdruk van de foto.

De winnaars

De winnende fotografen zijn: Koos Dol met zijn ‘Doorkijkje vanaf de Kleingouw in Andijk’; ‘De mannen bij het havenhoofd in Medemblik’ door Robert Gieling; ‘Bijzondere wolkenlucht (Cumulonimbus) boven de dijk en IJsselmeer bij Medemblik’ door Ellen Slort; ‘De Kwikkelse brug in de mist’ door Harry Kool en  ‘Een romantisch tafereel aan het Oosteinde in Oostwoud’ door Sterre Groot.

Wij waren er natuurlijk bij om dit op de gevoelige plaat vast te leggen.

De prijswinnaars samen met de jury , vlnr. Wethoudster Joset Fit, Marcel Rob en Ria Ursem.
De prijswinnaars samen met de jury , achterste rij: vlnr. Wethoudster Joset Fit, Marcel Rob en Ria Ursem. Voorgrond vlnr. Robert Gieling, Harry Kool, Koos Dol, Ellen Slort en sterre Groot. (Foto: Theo Annes/Medemblik Actueel)

 

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.