Snertpop 2014: Wat een feest!

Midwoud –  Sporthal De Tripkouw zaterdagavond, 1.30 uur. Een man met een imposant voorkomen en bezweet voorhoofd, gewapend met een glimlach die nóg indrukwekkender is, geeft een natte kus. ‘Wat een feest! Wat een feest!’ Het is wel overduidelijk: Snertpop 2014 is meer dan geslaagd.

Foto Snertpop 2014Midwoud en Oostwoud mogen trots zijn. Trots op zichzelf. Want aan de achtste editie kleven louter zoete herinneringen. Als over een aantal jaar de namen Sylvia Aimee, Pearl Jamming, Beans & Fatback en The Dirty Daddies vallen, krullen de mondhoeken automatisch bij eenieder die bij dit spektakel aanwezig is geweest. Kan niet anders.

Neem de bands. Stuk voor stuk bewezen ze het Snertpop-podium meer dan waard te zijn. De ontwapenende Sylvia Aimee, de rockers van Pearl Jamming, het ijzersterke Beans & Fatback en het overdonderende The Dirty Daddies. En niet te vergeten Wolfgang Schwalbe: de ‘foute Duitser’ die uit het niets de boel op zijn kop zette. En dan Hans Baas met het winnende lootje, die uit handen van zijn broer de LED TV kreeg overhandigd. Voor zijn moeder… Hoe verzin je het?! Het tafereel zorgt voor een collectief slikmomentje in een dampende sporthal.

De organisatie kijkt ook terug op een meer dan sublliem weekend. Het opbouwen en afbreken ging haast automatisch en ook de avond zelf verliep vlekkeloos. Met grote dank aan iedereen die hierbij aan heeft meegeholpen. Sponsors, vrijwilligers, het team van Café De Post: een dikke pluim voor jullie allemaal!

Volgend jaar nog een keer dunnetjes overdoen?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=akDj01B8b-U[/youtube]

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.