Inwoners gemeente Medemblik aangehouden wegens drugsbezit en verboden wapenbezit.

Hoorn – Zondagavond omstreeks 22.00 uur heeft de politie drie verdachten aangehouden op de Moerbalk in Hoorn . Een melder belde de politie naar aanleiding van het zien van een verdachte situatie waarbij vier personen goederen van de ene auto naar de andere auto aan het overhevelen waren. Toen de politie ter plaatse kwam stond er nog één voertuig met daarin één verdachte.

In de auto zag een agent een vuurwapen en besloot de 16-jarige verdachte uit Oostwoud aan te houden. Andere agenten waren op zoek naar de tweede auto, toen de drie verdachten hen tegemoet kwamen lopen. Bij het zien van de agenten begon het drietal te rennen en gooiden een tas met bijna 400 gram hennep in een plantsoen.

Twee verdachten, een 27-jarige man uit Opperdoes en een 22-jarige man uit Hoorn, zijn aangehouden. De politie is nog op zoek naar de vierde verdachte en heeft een onderzoek ingesteld.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.