Christendom Egypte in ‘ Verhalen van toen…’ in het ’t Abbe-Huisje Abbekerk

Abbekerk – In de eerstvolgende bijeenkomst in de serie ‘Verhalen van toen voor mensen van nu’ – op 19 november –  staat het christendom in  Egypte centraal. Aan bod komen onder meer het ontstaan en de geschiedenis van de koptische kerk en de verschillen van die kerk met het westerse christendom.

De bijeenkomst is zoals vanouds in ’t Abbe-huisje in Abbekerk. Zij begint om 20.00 uur (vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie). De sluiting is om 21.30 uur, met daarna een drankje en een hapje. De toegang is gratis. Het ´t Abbe-huisje ligt aan de Dorpsstraat 40-42 (rechts naast het Witte Kerkje) in Abbekerk.

Contactpersoon is  Anne de Bruin-v.d.Graaf:  tel: 0229-582415; e-mail: annedebruin@simpc.nl

‘Verhalen van toen voor mensen van nu’  is een activiteit van de protestantse gemeente Midden-Westfriesland (Abbekerk, Aartswoud, Lambertschaag, Hoogwoud, Opmeer, Spanbroek, Obdam en Hensbroek).

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.