Andijker restauranthouders komen twee keer in de Bib Gourmand voor

Het restaurant van 1619
Het restaurant van 1619

Andijk – In hetzelfde dorp en van dezelfde familie: Meijer’s en 1619 Eten en Drinken in Andijk ontvingen maandag 3 november allebei een Bib Gourmand van Michelin. ‘De ene had er op gehoopt, voor de andere kwam het als een volledige verrassing’, aldus Severine Meijer, mede-eigenaar van 1619 Eten en Drinken.

Restaurant Meijer’s in Andijk is in handen van Michel Meijer en zijn vrouw Yvonne, 1619 Eten en Drinken wordt geëxploiteerd door zus Severine en haar ouders. ‘We liggen ongeveer 500 meter van elkaar, maar bedienen verschillende doelgroepen.’

Culinaire gidsen
‘Bij Meijer’s is er meer aandacht voor luxe en spelen de culinaire gidsen wat meer een rol’, aldus Severing. ‘1619 is laagdrempeliger en had de Bib Gourmand op de wensenlijst staan. Mijn broer en zijn vrouw hoopten erop, voor ons was het een volledige verrassing.’ schrijft Misset horeca op haar website vandaag.