16.3 C
Medemblik
8 juli 2020 22:38
Medemblik Actueel.

Jaarlijkse verwendag Inloophuis Medemblik

Medemblik – Op zaterdag 15 november is er weer de jaarlijkse verwendag in het Inloophuis Medemblik. Na het grote succes van vorig jaar worden de gasten van het inloophuis ook op deze dag weer eens extra verwend. Diverse therapeuten zijn aanwezig om ze een leuke dag te bezorgen met ontspanning en gezelligheid. Er wordt aandacht besteed aan o.a.: Hand en Voetverzorging, Massage, Reiki, Tai Chi, Voetreflex, Make-up en er is een kapper aanwezig.

Mensen die geconfronteerd met een levensbedreigende ziekte zoals kanker zijn van harte welkom. Maar ook hun naasten en mantelzorgers vergeten wij niet. Zij spelen immers een belangrijke rol in het welzijn van deze patiënten, dag in en dag uit. In het inloophuis is ook veel informatie beschikbaar voor mensen ‘die de weg even kwijt zijn in zorgland’. Dat laatste is nog erg onbekend.

Mensen die het inloophuis nog nooit bezocht hebben zijn ook van harte welkom, Dit is een mooi moment om even kennis te maken met het vernieuwde inloophuis en wat wij voor u kunnen betekenen! Vaak meer dan u denkt! 15 November is ook de dag van de intocht van Sinterklaas, dus dat kan mooi gecombineerd worden. Ook de jongeren zijn van harte welkom om hun eigen ruimte in het souterrain ‘The Basement’ te bewonderen. De leden van het jongerenteam zijn dan voor jou aanwezig.

Het inloophuis bij u thuis? Veel mensen hebben nog geen goed idee wat een inloophuis inhoud en wat deze voor hen kan betekenen. Dat weerhoud hen ervan om deze te bezoeken. ‘De drempel is immers hoog’ Toch valt dat allemaal reuze mee. Voor mensen die de stap niet durven maken biedt het inloophuis een éénmalig huisbezoek. Daar leggen wij het allemaal eens rustig uit in uw eigen omgeving.

Meer weten? Alle informatie en de agenda kunt u vinden op de website www.inloophuismedemblik.nl.  Vrijwilliger worden en affiniteit met de doelgroep? U bent vanaf 11:00 uur t/m 16:00 uur  harte welkom

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?