Derde plaats Mariska Huisman in schaatsmarathon Utrecht

Andijk – Mariska Huisman is zaterdagavond als derde geëindigd in Utrecht bij de marathon voor de KPN Cup. De winst in de race ging naar Rixt Meijer die in een sprint met Lisa van der Geest de snelste was. Opmerkelijk was wel dat de winnares ’s middags in Heerenveen nog haar persoonlijk record op de 3000 meter bij het NK afstanden had verbeterd met een paar seconden. “Daarna snel naar Utrecht, omkleden en weer rijden”, schetste ze.

Bij de mannen ging de zege naar Arjan Stroetinga. Hij toonde zich de beste sprinter van een kopgroep en bleef ploeggenoot Ingmar Berga en Robert Post voor.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.