2.6 C
Medemblik
25 januari 2021 11:05
Medemblik Actueel.

November: de maand van de ECT in De Dars!

Ben je benieuwd naar je conditieniveau? Slaap je slecht? Ben je vaak vermoeid? Of wil je weten hoe gezond jouw lichaam is? Doe de Energy Control Test!

foto FransWervershoof – Hoe is het eigenlijk gesteld met jouw conditie? Met je hart, je longen en je lijf? Met de Energy Control Test weet je precies hoe gezond je werkelijk bent. Deze individuele test bestaat uit een intakegesprek, een hartmeting, een longfunctietest en een inspanningstest. De uitslagen worden samen met onze specialist bekeken en op heldere wijze uitgelegd.

De ECT kan zowel preventief als naar aanleiding van klachten worden afgenomen. Om je algemene conditie vast te stellen, om te kijken hoe je die kunt verbeteren en hoe je die op verantwoorde wijze op peil kunt houden. Na afloop van de test ontvang je een praktisch boekwerk en zowel een medisch als een sportadvies.

Een verstandige back-up wanneer je bijvoorbeeld kampt met:

  • klachten na een burn-out
  • herstel na ziekte
  • vermoeidheidsklachten
  • chronische stress
  • overgewicht
  • kortademigheid
  • Fibromylagie

Waar wacht je nog op?

Iedereen weet het: meten is weten. Wanneer je zwart op wit hebt staan hoe het met je gezondheid is gesteld, ben je meer gemotiveerd om dat beeld positiever te krijgen. Zodat je weer fitter, gezonder en zelfverzekerder wordt! De test kan iedereen laten doen!

November is actiemaand

Maak in de maand november een afspraak voor een ECT test door een e-mail te sturen naar info@dedars.nl en je betaalt geen € 59,- maar slechts € 50,- voor de test. Misschien een ideetje voor de Sint?

Volg ons ook via twitter (@dedars) of like ons via Facebook. www.dedars.nl In De Dars kan het.

Reageren via facebook