Westfriesgasthuis introduceert spreekbeurtkoffer voor basisschoolleerlingen

Spreekbeurtkoffer
Spreekbeurtkoffer

West-Friesland – Echte laboratoriumbuisjes, een operatiejasje, een stethoscoop, ECG-stickers… Een spreekbeurt over het ziekenhuis wordt nog veel levendiger als je ook echte ziekenhuisspullen kunt laten zien aan je klasgenoten. Basisschoolleerlingen kunnen een spreekbeurtkoffer lenen bij het Westfriesleerhuis, de opleidingsafdeling van het Westfriesgasthuis.

Paulien Oranje, opleidingscoördinator van het Westfriesleerhuis: “Er werd ons regelmatig om spreekbeurtinformatie gevraagd. Om het de leerlingen wat makkelijker te maken hebben we de informatie gebundeld in een spreekbeurtkoffer. Andere ziekenhuizen werken hier al wat langer naar tevredenheid mee en de basisschoolleerlingen lenen de koffer met plezier. Daarom wilden we deze mogelijkheid ook aan de basisschoolleerlingen in onze eigen regio bieden.”

Je kunt de koffer aanvragen bij het Westfriesleerhuis, via telefoonnummer 0229 208630 of via leerhuis@westfriesgasthuis.nl.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.