Medemblik Actueel.

Workshops

Leer gratis reanimeren met de AED. Red een leven,het kan ook die van jou zijn.

Medemblik – In november kunt u meedoen aan de opleiding reanimatie met AED voor beginners of de herhalingscursus. 

Gratis beginneropleiding

Als burgerhulpverlener moet u kunnen reanimeren en een AED bedienen. Wanneer u zich aanmeldt voor het Burger AED netwerk via www.hartslagnu.nl , krijgt u een gratis opleiding reanimatie met bediening AED. Op 24 november is er een beginneropleiding reanimatie en AED bediener.

Gratis herhalingsopleiding

Als actief burgerhulpverlener is getraind blijven van belang. De herhalingsopleidingen zijn voor actieve burgerhulpverleners ook gewoon gratis. De herhalingsopleidingen zijn op 3 november en op 17 november 2014.

Vragen of aanmelden

Heeft u vragen over de opleidingen of wilt u zich aanmelden neemt u dan contact op met Robé opleidingen V.O.F., Middenweg 58, 1619 BN Andijk telefoon (0228) 59 69 79. Voor meer informatie over het project kunt u kijken op www.hartslagnu.nl

Reageren via facebook