Dorcas benefietdiner in Nieuwe Niedorp

dorcas dinerAndijk – Marcel en Suzanne Balk en hun horecateam organiseren woensdagavond 12 november voor de achtste keer het jaarlijkse Dorcas Galadiner in restaurant De Rijd. Het personeel van het restaurant zet zich ook deze keer weer vrijwillig in om de aanwezigen te laten genieten van hun kwaliteit en gastvrijheid.

In de keuken zorgen Marcel Bark en Nanning Ketelaar met hun staf voor een voortreffelijk zevengangen amusediner, inclusief drankjes en koffie toe. Suzanne Bark en haar medewerkers dragen ervoor zorg dat de feestelijk opgemaakt gerechten aan de tafels worden geserveerd. Twee zangeressen en een gitarist verzorgen de muzikale omlijsting van de avond. De avond leent zich niet alleen uitstekend voor particulieren; ook bedrijven kunnen er met collega’s of klanten aanschuiven. De prijs bedraagt € 65,00 per couvert, inclusief drankjes.

Opbrengst voor Dorcas-project in Tanzania

De opbrengst van dit Dorcas Galadiner is bestemd voor de aanschaf van een ambulance voor een ziekenhuis in Sanya Juu in Tanzania. Hier heeft Dorcas een ziekenhuis gebouwd met een capaciteit van vijftig bedden. Bij de bouw van dit ziekenhuis is een groep jongeren uit Obdam betrokken geweest. Bij opening heeft het ziekenhuis de naam St. Victor gekregen, als een blijvende herinnering aan de bijdrage van de jongeren uit Obdam.

Tijdens een bezoek van een tiental leden van Noord-Hollandse ondernemers aan dit project, nu een jaar geleden, bleek dat er grote behoefte is aan een ambulance. Dit ziekenhuis heeft een regionale functie en dus moeten er patiënten over grotere afstanden vervoerd kunnen worden. Tijdens het galadiner in De Rijd worden bezoekers geïnformeerd over het werk van Dorcas en over dit project.

Wilt u aanschuiven bij dit heerlijke diner en zo Dorcas steunen? Geef u dan bij restaurant De Rijd aan de Vijverweg 3 in Nieuwe Niedorp. Bel 0226-411983.
Het diner start om 19.00 uur met een aperitief; het diner begint om 19.30 uur. Reserveren voorkomt teleurstelling.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.