Medemblik Actueel.

Flora en fauna

Natuurwerkdag Ecoproject Streekbos

Er is van alles te doen in het Ecoproject op de Natuurwerkdag, zaterdag 1 november 2014

Rietsigaren verwijderen
Rietsigaren verwijderen

West-Friesland – Iedereen is van harte welkom! We starten om 9 uur en eindigen om 13 uur in het Streekbos Paviljoen. Er is koffie en thee, neem zelf evt. brood mee. Er is zelf-gemaakte soep (zonder vlees). Liever niet uit een plastic bakje eten? Een eigen soepkom met lepel biedt uitkomst. Als je een snoeischaar hebt dan is dat heel handig, denk ook aan laarzen en regenkleding. Via l.van.wegen@ivn-westfriesland.nl kun je laten weten dat je meedoet zodat het IVN weet hoeveel mensen er zullen komen, kijk ook op www.natuurwerkdag.nl en op facebook bij IVN West/Friesland.

Waar doen we dit eigenlijk voor?

We leren van elkaar over de natuur door erin te werken. Als we niets doen dan groeit het Ecoproject helemaal dicht met bomen, ook de plas en de sloot. Van dat soort begroeiingen zijn er al veel meer in onze omgeving. Doe dus mee dan wordt het gezellig want vele handen maken licht werk en bedenk daarbij: het is groen, gratis en gezond dus kom in actie.

Reageren via facebook