Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Big Band plays Frank Sinatra in café de Roode Leeuw Benningbroek

De Schoorlse Big Band in Beets 2013
De Schoorlse Big Band in Beets

Benningbroek – De Schoorlse Big Band toert met zijn Frank Sinatra repertoire door West-Friesland! Afgelopen maart was er een succesvol optreden in Cafe JP Coen te Hoorn. Zondag 9 November speelt de Schoorlse Big Band in cafe de Roode Leeuw in Benningbroek vanaf 16:00.

Met het zeer afwisselende Frank Sinatra repertoire weet de Schoorlse Big Band het publiek iedere keer weer te verrassen. De zanger Theo van Gool is een zeer goede Frank Sinatra vertolker die de jaren 60 weer doet herleven! Tevens laat de dirigent Erik Blok de Big Band weer geweldig swingen met oog voor dynamiek en een mooi gebalanceerd geluid. Dit kan je zeker niet missen, dus kom kijken zondag 9 november de entree is 5 euro. Er kan zeker gedanst worden!!!!

Volg de Schoorlse Big Band op Facebook https://www.facebook.com/SchoorlseBigBand of via http://www.schoorlsebigband.nl

Reageren via facebook